Image

Данило Коновалов – чемпіон України зі стрибків у воду на трампліні 3-метри

Середа 14 Грудня, 2022

Після успішного для себе дебютного чемпіонату Європи, де Данило посів високе 6 місце, відпочивши, спортсмен разом зі своєю тренеркою Оленою Безруковою розпочали підготовку до нового сезону. Вивчення нових стрибків та ускладнення програми були в пріоритеті.

На першому старті сезону – особистому Чемпіонаті України зі стрибків у воду Коновалов, що представляє Миколаївську область, виграв його, набравши 421.50 бали. Другим став маріуполець Станіслав Оліферчик (411.00), а третім – сьогоднішній іменинник і новоспечений чемпіон світу серед юніорів киянин Кирило Азаров (407.00).

Золотий медаліст відзначив достойну конкуренція, яка була присутня на сьогоднішніх змаганнях. «Більше приходить молоді, яка прогресує і добре виступає», – ділиться чемпіон. – Я сьогодні виконав новий стрибок 5253B, буду ще додавати до програми один. На тренуваннях я вже його стрибаю, але ще не до кінця відпрацював, він, поки що, не супер стабільний. Це чотири з половиною вперед. Як раз у березні буде відбір до команди на Європейські ігри та Чемпіонат світу, думаю там вже в мене буде повна програма».

Individual_champ_UA_2022_12_14