Image

Ксенія Байло – чемпіонка України у стрибках з вишки

Вівторок 15 Грудня, 2020

У другий змагальний день командного Чемпіонату України зі стрибків у воду, що триває у спортивному комплексі «Ліко», у боротьбу за медалі вступили дівчата у стрибках з 10-метрової вишка.

До фіналу найкращих відібралось 8 дівчат. Чемпіонка Європи у цьому виді програми й володарка олімпійської ліцензії Софія Лискун не брала участі у сьогоднішніх змаганнях, але вболівальники побачать її вже у синхроні цієї п’ятниці.

Після виконання усіх 5 стрибків чемпіонкою стала киянка Ксенія Байло, яка у підсумку набрала 305,65 бали. Друге місце за Каріною Глижіною з Києва (239,25, трійку найкращих закриває представниця Донецької області Олександра Левицька (238,85).

Виступом своєї спортсменки поділився її наставник Ілля Целютін: «Результатом задоволений, так як сума балів, яку набрала Ксенія, це вже потрапляння до півфіналу Кубка світу. Так як наразі вона готується завоювати другу ліцензію на вишці, тому цей результат достойний. Поки що не вистачає коефіцієнту складності, сподіваємося, що на Кубку України в лютому, Ксенія додасть ще один стрибок з коефіцієнтом 3.2 і тоді вже складність буде вже конкурентоспроможною для завоювання ліцензії. Ще у жовтні ці стрибки Ксені стрибала гірше, а зараз ми бачимо вищі оцінки. Робота йде, результат покращується, сума балів збільшується».



Результати

Champ_UA_2020-12-15-Women-10M-platform-final

Дивіться всі результати на нашому сайті в розділі “Результати змагань