Image

Запорізька СДЮШОР «Мотор-Січ» – відзначена спеціальним призом фестивалю «Ярмарок спорту онлайн»

Четвер 4 Червня, 2020

Шостий фестиваль «Ярмарок спорту» у Запоріжжі підбив підсумки. Через національний карантин захід змінив традиційний формат і був проведений у режимі онлайн.

Учасники створювали відео-ролики з тренуваннями зі своїх видів спорту, та розміщували їх в мережі інтернет, а глядачі голосували за ті проекти, які їм найбільше сподобалися.

За півтора місяці на «Ярмарок спорту онлайн» зареєструвалося 38 учасників, які представляли не лише Запоріжжя і область, а й інші регіони України.

Організатори відзначають, що завдяки віртуальному формату фестивалю, можливість проявити себе отримали не тільки великі клуби і федерації, а й індивідуальні учасники – тренери, викладачі фізичної культури, представники спорту вищих досягнень.

Вирішальним етапом VI «Ярмарку спорту» було народне голосування – такий спосіб організатори обрали, аби заохотити учасників розповісти про свою діяльність якомога більшій аудиторії. Битва за голоси стимулювала конкурсантів привертати увагу широкого загалу до своїх клубів, видів спорту, тренувань. Загалом під час конкурсу у народному голосуванні «Ярмарку спорту онлайн» взяли участь більше 13 000 респондентів!

Оголошення переможця відбулося 3 червня у палаці спорту «Юність».

Нам приємно відзначити, що СДЮШОР «Мотор-Січ» з плавання та стрибків у воду, яку ми активно підтримували, потрапила до фіналу. Ролик, який зняли юні вихованці набрав найбільшу кількість переглядів та репостів. Тож СДЮШОР «Мотор-Січ» була відзначена спеціальними призами як найактивніші учасники «Ярмарку спорту онлайн».

Діти з великим задоволенням, під час нагородження, зустрілись із легендарною тренеркою, наставницею бронзових призерок Олімпійських ігор Олени Жупіної та Анни Сорокіної – Тетяною Туровою.