Image

Вікторія Кесарь та Станіслав Оліферчик підтверджують свій клас

Субота 19 Грудня, 2020

У заключний день командного Чемпіонату України зі стрибків у воду розігрувались медалі у змішаних пар в синхроні – на трампліні три метри та вишці.

На 3-х метровому трампліні лідерство одразу захопили діючі чемпіони Європи Вікторія Кесарь та Станіслав Оліферчик, які й підтвердили свій статус на турнірі. Звісно, не все ідеально вийшло у представників Запорізької та Донецької областей, але досвід і програма з високим коефіцієнтом дозволила піднятись їм на найвищу сходинку п’єдесталу. У підсумку чемпіони набрали 284,34 бали.

Друге місце посіли Анна Арнаутова і Владислав Клімко (Київ, Луганська область) – 255,36, а третє – кияни Діана Карнафель-Марк Барсуков (223,32).

Станіслав Оліферчик, який на цьому чемпіонаті України здобув 4 золоті нагороди прокоментував сьогоднішній виступ: «Не все вийшло, як хотілось, є помилки в обов’язкових стрибках, але враховуючи те, що це перші змагання після 9-місяцної перерви, непогано. Результатом ми не дуже задоволені, наша найкраща сума балів десь 307, тому є над чим працювати».

У свою чергу його партнерка по синхрону Вікторія Кесарь додала: «Всі скучили за змагальною атмосферою, адже на тренуванні одні емоції, а на змаганнях – зовсім інші. Звісно в перші дні чемпіону було хвилювання, але біль-менш справилась, тому готуємось далі. Найближчий старт – це Кубок України у лютому».



Результати

Champ_UA_2020-12-19-Mixed-synchronized-3M-springboard-final

Дивіться всі результати на нашому сайті в розділі “Результати змагань