Image

Вікторія Кесарь оформлює чергове чемпіонство

Четвер 10 Червня, 2021

Екватор чемпіонату України зі стрибків у воду, який приймає у ці дні столичний спорткомплекс «Ліко», видався захоплюючим, адже окрім медалей турніру, дівчата боролися і за потрапляння до олімпійської команди України.

Нагадаємо, що у цій дисципліні, наші спортсменки зуміли вибороти 2 ліцензії, тож боротьба була напрочуд цікавою.

Через травму у півфіналі, до заключної частини не потрапила одна з лідерок збірної, капітан команди зі стрибків у воду Анна Письменська, тому для кожної спортсменки надавався шанс на потрапляння на п’єдестал пошани. І ним вміло скористалася юніорка з Києва Діана Карнафель, яка у підсумку стала срібною призеркою чемпіонату, набравши 223,20 бали. «Бронза» цього разу у ще одної представниці Києва Анни Арнаутової (216,10). Титул чемпіонки здобула медалістка континентальних першостей Вікторія Кесарь із Запоріжжя (280,90).

Ось як сама Вікторія прокоментувала сьогоднішній турнір: «Я не сильно задоволена своїм виступом, не вийшли деякі стрибки, які хотілося б зробити впевненіше. Потрібно знаходити внутрішній спокій, щоб виконувати все так, як на тренуваннях. Настрій перед Олімпіадою хороший, бойовий, місяць залишився, тому є над чим попрацювати, щоб впевнено виступати в Токіо, я знаю до чого я прагну, просто працюю заради своєї цілі. Ці Ігри будуть дуже непередбачуваними, всі будуть в однакових умовах, довго не виступали, хто справиться з собою, той й виграє».

Ukraine_personal_championship_2021_06_10_women_springboard_3m_final

Дивіться всі результати на нашому сайті в розділі “Результати змагань