Image

У столичному спорткомплексі «Ліко» завершився ювілейний Міжнародний турнір зі стрибків у воду

Неділя 31 Жовтня, 2021

Команда Києва стала переможницею Міжнародного турніру зі стрибків у воду серед вікових груп «С», «D», «E», який завершився у столичному спорткомплексі «Ліко».

У змаганнях брали участь спортсмени з Болгарії, Грузії, Сербії. Україна була представлена 8 командами з 7 регіонів.

Головна тренерка збірної команди України Тамара Токмачова підбила підсумки турніру.

«Перегляд дітей на предмет потрапляння їх до резерву національної збірної команди України зі стрибків у воду, популяризація нашого виду – це головні задачі, які ставилися тренерським штабом на ці змагання. Я задоволена результатом, цей турнір вчергове показав, що в Україні є багато гарних діток, мені дуже сподобалася вишка у дівчат групи «С». Спортсменки показали гарні входи європейського та світового рівня, наразі у них ще не зовсім складні програми, але вони у такому віці і не можуть бути складні. Виставкіна, Глижіна, Шевченко – вони всі володіють такими входами і думаю, що вже скоро ми побачимо нові синхронні пари на вишці».

Тамара Володимирівна відзначила і конкуренцію, яка кожного року зростає завдяки прекрасному центру «Ліко», у якому займається 500 дітей. «Окрім Києва у нас культивуються стрибки ще у 8 областях України і все це сприяє тому, що у нас з’являються такі діаманти, а завдяки тренерам – й нові зірки, якими вже зовсім скоро буде пишатися країна».

З усіма результатами Міжнародного турніру можна ознайомитися на сайті у розділі “Результати змагань”