Image

Тамара Токмачова: «Сербін-Середа зуміли відібратися на Світову серію»

Понеділок 26 Липня, 2021

Головна тренерка збірної команди України зі стрибків у воду Тамара Токмачова прокоментувала виступ нашої синхронної пари Середа-Сербін на Іграх в Токіо-2020.

«Програма у хлопців була така сама, як і на Кубку світу, ми її не змінювали. Коефіцієнт складності невисокий, потрібно було все виконувати без помилок, але, щоб боротися за медалі, потрібно ускладнювати програму. Саме цим і займеться тренерський штаб.

Олексій та Олег стрибали з елітою у цьому виді спорту, перед ними, всі спортсмени дуже титуловані, у яких досвід міжнародних стартів, чемпіонат світу, Олімпійських ігор. Те, що вони представили країну достойно, це дорогого коштує. У них велике майбутнє».

Тамара Токмачова також повідомила приємну новину для всіх вболівальників української команди. Олексій Середа і Олег Сербін показаним результатом на Іграх у синхронних стрибках з 10-метрової вишки, зуміли відібратися на престижну Світову серію, на яку потрапляє лише шістка найсильніших пар світу.

Нагадаємо, що Олексій Середа ще буде виступати в індивідуальній програмі, змагання у стрибках з вишки серед чоловіків розпочнуться 6 серпня.