Image

Софія Лискун та Ксенія Байло – чемпіонки Кубка України у синхронних стрибках з вишки

Вівторок 16 Березня, 2021

Другий змагальний день Кубка України зі стрибків у воду серед вікових груп «А» і «В», що проходить у спорткомплексі «Ліко», розпочався урочистим відкриттям.

У церемонії брали участь перший віце-президент Федерації України зі стрибків у воду Володимир Волковинський, виконавчий директор Федерації Андрій Орищин, директор Центру спорту «Ліко» Олексій Дробязко, головна тренерка збірної команди України зі стрибків у воду Тамара Токмачова, головна суддя змагань Аліна Шульгіна та учасники змагань з 9 областей.

Почесні гості побажали усім спортсменам вдалих стартів та показати найкращі свої стрибки.

І спортсменки вже у першому фіналі не підвели очікування. Звісно, що у синхронних стрибках з вишки серед дівчат лідерками були явні фаворитки – Софія Лискун та Ксенія Байло, для яких це перші змагання у цьому році. Через травму Ксенії, цей дует не був заявлений на відкритий Кубок України, що проходив у лютому.

Але не дивлячись на це, дівчата підтвердили своє лідерство. Набравши у підсумку 297.18 бали здобули золоті медалі Кубка України.

Другими тут стали також представниці Києва Ксенія Бочек-Каріна Глижина (227,52), трійку найкращих замкнули представниці Києва та Луганської області Валерія Кожушко-Соф’я Есман (212,43).

Фото Павла Кубанова

Результати

Ukraine_Cup_AB_2021-03-16_women_sync_platform

Дивіться всі результати на нашому сайті в розділі “Результати змагань