Image

Перший старт у новому сезоні чекає на стрибунів у воду

Четвер 7 Жовтня, 2021

З 11 по 16 жовтня столичний спорткомплекс «Ліко» прийматиме перші змагання у новому сезоні – Відкритий Чемпіонат України зі стрибків у воду серед вікових груп «А» і «В».

Саме за його результатами і буде сформована збірна команда України, яка представлятиме нашу країну на Юнацькому чемпіонаті світу зі стрибків у воду, що запланований на кінець цього року в Києві.

Планується, що участь у змаганнях братимуть біля 80 спортсменів віком до 19 років з 9 команд нашої країни: Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Миколаївської, Луганської, Львівської, Харківської областей та міста Києва, а також гості з Німеччини.

Всього на турнірі буде розіграно 22 комплекти нагород у таких видах програми як: синхронні стрибки з вишки серед хлопців та дівчат, команді змагання, а також індивідуальні змагання на трампліні та вишці у групах «А» (2002-2004 р.н.) і «В» (2005-2006 р.н.)

Вперше після відпочинку ми побачимо лідерів нашої збірної – наймолодшого чемпіона Європи Олексія Середу, медалістку цьогорічної континентальної першості Ксенію Байло, чемпіонів та призерів юнацького чемпіонату Європи Данила Коновалова, Богдана Чижовського, Кіріла Болюха, медалістів серії Гран-прі Владислава Клімка і Данила Аванесова та інших.

Всі фінали змагань будуть транслюватися на офіційному ютуб-каналі Федерації України зі стрибків у воду за посиланням https://www.youtube.com/DivingUkraine