Image

Олексій Середа та Софія Лискун – срібні призери чемпіонату Європи

Вівторок 16 Серпня, 2022

Другою срібною нагородою поповнилась скарбничка збірної команди України зі стрибків у воду на чемпіонаті Європи, що триває у Римі.

Її володарями стали Олексій Середа та Софія Лискун у синхронних стрибках змішаних пар з вишки із сумою 298.59 бали.

До фінального 5-го стрибка важко було визначити переможця, адже сьогодні припускалися помилок усі дуети.

Українці, які у своєму доробку вже мають цьогорічне срібло з чемпіонату світу, додали і медаль з континентальної першості, тим самим довівши, що у цій дисципліні вони є серед лідерів.

Silver medallists Ukraine’s Sofiia Lyskun and Oleksii Sereda pose on the podium after the Diving Mixed Synchronised Platform final event on August 16, 2022 at the LEN European Aquatics Championships in Rome. (Photo by Alberto PIZZOLI / AFP) (Photo by ALBERTO PIZZOLI/AFP via Getty Images)

Президент Федерації України з стрибків у воду Ігор Лисов привітав спортсменів та увесь тренерський штаб з другим сріблом чемпіонату і побажав не зупинятися на досягнутому.

Також сьогодні на 1-метровому трампліні змагалася Анна Арнаутова, яка у фіналі посіла 10 місце, набравши 228.10 бали. На цьому чемпіонат в Римі для спортсменки ще не завершується, вона представлятиме нашу команду у стрибках з 3-метрового трампліну.

ROME, ITALY – AUGUST 16: Anna Arnautova of Ukraine competes in the Women’s 1m Springboard Preliminary during the day six of the European Aquatics Championships on August 16, 2022 in Rome, Italy. (Photo by Nikola Krstic/MB Media/Getty Images)