Image

Олексій Середа-Кіріл Болюх – чемпіони Кубка України у синхронних стрибках з трампліну

Субота 20 Березня, 2021

У заключний день Кубка України зі стрибків у воду серед вікових груп «А» і «В», що приймав спорткомплекс «Ліко», відбулося 2 фінали – у синхронних стрибках з 3-метрової вишки та на вишці серед хлопців групи «А».

Цікавою виявилася боротьба серед синхронних пар, конкуренція була за кожне призове місце. Явними фаворитами тут значилися Данило Коновалов-Богдан Чижовський та Олексій Середа-Кіріл Болюх. Не все сьогодні виходило у кожної з пар, але у підсумку представники Луганської області та Києва Середа-Болюх набрали 302,28 бали і зуміли виграти даний вид змагань.

Другими тут стали вихованці миколаївської школи Данило Коновалов-Богдан Чижовський (284,94), трійку найкращих замкнули киянин Кирило Азаров та представник Луганської області Данило Аванесов (247,20).

«Ми не розраховували , що виграємо, але звичайно хотілося б. Сьогодні не вийшов лише один стрибок – 4-й, ми обидва трішки не дійшли, скоріше за все через те, що страхувалися, а так, в принципі, справилися з програмою. Будемо прагнути, щоб всі стрибки в подальшому виходили», – прокоментували чемпіони.

У свою чергу Олексій Середа додав: «Так як я на цих змаганнях стрибав лише індивідуал з вишки і ось зараз синхрон, тому важкувато було стрибати з трампліну , я його не дуже часто треную, хоча зараз буду починати робити це частіше.

Результати

Ukraine_Cup_AB_2021-03-20_men_AB_3M_sync

Дивіться всі результати на нашому сайті в розділі “Результати змагань