Image

Олександр Горшковозов-Олег Колодій – бронзові призери чемпіонату Європи

Четвер 13 Травня, 2021

Неймовірно запеклою та цікавою виявилася боротьба у синхронних стрибках з 3-метрового трампліну на чемпіонаті Європи з водних видів спорту, що триває у Будапешті.

До останнього шостого стрибка була інтрига. Приємно, що і наші Олександр Горшковозов та Олег Колодій, зуміли гідно протистояти найкращим синхронним парам Європи.

У підсумку українці набрали 409,92 бали і посіли третє місця. «Срібло» у росіян Євгенія Кузнєцова-Нікіти Шлєйхєра (415,47), чемпіонати тут стали Патрік Хаусдінг-Ларс Рудігер (426,78)

Також, у вечірній програмі турніру, свої нагороди розіграли і дівчата у стрибках з 10-метрової вишки. Великі сподівання всіх вболівальників були на Софію Лискун, яка виграла попередній етап. Але на жаль, у фіналі нашій спортсменці не вистачило зовсім трішки, щоб піднятися на п’єдестал пошани.

Віцепрезидент Національного олімпійського комітету України, президент Федерації України зі стрибків у воду Ігор Лисов подякував за боротьбу, яку продемонстрували спортсмени й побажав подальших успіхів всій нашій команді!