Image

Олег Колодій та Олександр Горшковозов виграють чемпіонат України у синхронних стрибках

П’ятниця 18 Грудня, 2020

Неймовірно захоплюючою виявилась боротьба синхронних пар з 3-метрового трампліну серед чоловіків на командному чемпіонаті України зі стрибків у воду, що триває у спортивному комплексі «Ліко».

Вперше на змаганнях був представлений новостворений дует Євгеній Науменко-Станіслав Оліферчик, які за короткий проміжок часу зуміли зібрати програму й показати хороший результат. У підсумку хлопці, що представляють Запорізьку та Донецьку області здобули срібні медалі. Їх результат 346,41 бали.

Чемпіонами прогнозовано стали медалісти світової та Континентальної першостей луганчани Олег Колодій та Олександр Горшковозов (387,72), які повторили свою суму чемпіонату світу-2019.

Бронзові медалі із сумою 320,85 бали здобули Кіріл Болюх та Владислав Клімко (Київ, Луганська область).

«Чесно кажучи, я трохи хвилювався, так як підзабув вже це змагальне відчуття, я задоволений, що я виступив, але як виступив, не дуже задоволений», – прокоментував одразу після завершення змагань Олександр Горшковозов.

У свою чергу, Олег Колодій відзначив: «Я думав, що буду сильніше хвилюватись і гірше стрибатиму, але виявилось все навпаки. Хвилювання було таке, як завжди на змаганнях і стрибки вийшли непоганими».

Щодо нової пари – Науменко-Оліферчик, чемпіони пораділи за своїх колег і відмітили, що тепер буде боротьба і буде вона цікавою.



Результати

Champ_UA_2020-12-18-Men-synchronized-3M-springboard-final

Дивіться всі результати на нашому сайті в розділі “Результати змагань