Image

Юні вихованці СДЮШОР «Мотор-Січ» змагаються за перемогу у фестивалі

Четвер 14 Травня, 2020

Наприкінці травня у Запоріжжі пройде шостий за ліком «Ярмарок спорту». Мета цього фестивалю — познайомити мешканців міста з різними видами спорту, що культивуються в регіоні та колективами, які їх представляють, та допомогти обрати собі заняття до душі.

Через ситуацію що склалася в країні, організатори «Ярмарку спорту», Асоціація спортивних організацій, прийняли рішення провести фестиваль в новому форматі. Мета залишається незмінною – якомога краще презентувати широкому загалу різні види спорту. А от реалізація, через карантин, відбудеться в новому форматі.

Цього разу клуби, федерації та спортивні колективи запрошують знімати онлайн заняття зі свого виду спорту чи фізичної активності (зарядка, гімнастика, поради у галузі ЗОЖ) і таким чином залучати широку аудиторію до активного способу життя не виходячи з дому!

Всі відео-роботи буде розміщено в мережі інтернет, і та, яка приверне найбільшу увагу і набере найбільшу кількість голосів, стане переможцем «Ярмарку спорту 2020», а її автори отримають грошову винагороду від АСО в 10 тисяч гривень!

Давайте підтримаємо наших юних вихованців з СДЮШОР «Мотор-Січ» з плавання та стрибків у воду.

Проголосувати можна за цим посиланням http://zasport.zp.ua/vote/ віддавши свій голос за номер №17!