Image

Данило Коновалов: «Я перевірив нові стрибки та відчув змагальну атмосферу»

Четвер 16 Березня, 2023

У четвертий змагальний день Кубка України зі стрибків у воду визначалися переможці та призери у стрибках на метровому трампліні серед чоловіків і у синхроні на трампліні 3м серед жінок.

Цікава і конкурентна боротьба розгорнулася в індивідуальному виді програми, адже кожен з лідерів до цього старту підготував нові стрибки.

Після срібла на трампліні 3м представник Миколаївщини Данило Коновалов зумів піднятися на найвищу сходинку п’єдесталу. Сам спортсмен залишився задоволений своїм виступом, адже через хворобу вимушений був на тиждень випасти з тренувального процесу.

«На цьому Кубку я стрибнув три нових стрибки на трампліні 3м і два нових – на метровому трампліні. Сьогодні один з нових трішки не вийшов, але я не роблю з цього трагедію, до наступного старту є ще час все виправити. Загалом, я задоволений своїм виступом. Я перевірив нові стрибки та відчув змагальну атмосферу», – прокоментував чемпіон.

У синхронних стрибках з 3-метрового трампліну перемогу святкував дует Софії Виставкіної і Діани Карнафель, які дебютували у такому складі.

Результати дня такі:

Трамплін 1м:

1 місце – Коновалов Данило (Миколаївська обл) – 362.20 бали

2 місце – Оліферчик Станіслав (Донецька обл) – 352.35 бали

3 місце – Азаров Кирило (Київ) – 319.15 бали

Трамплін 3м, синхрон:

1 місце – Виставкіна Софія і Карнафель Діана (Київ) – 238.29 бали

2 місце – Дядюк Єлизавета (Київ) і Мєшкова Аліса (Луганська обл) – 210.06 бали