Image

Чемпіонат Німеччини: Україна фінішує з 4 медалями

Неділя 8 Травня, 2022

У Берліні завершився Міжнародний літній чемпіонат Німеччини зі стрибків у воду. Окрім місцевих спортсменів, змагальну практику у достойній конкуренції отримали представники Швейцарії та України.

Для наших стрибунів цей турнір став першим у цьому році, а тому вкрай необхідно було перевірити свої сили перед Чемпіонатом світом з водних видів спорту серед найсильніших.

Федерація України зі стрибків у воду на чолі з президентом Ігорем Лисовим, вдячна місцевій Федерації за запрошення та організацію участі наших спортсменів.

Українці тут показали нові програми, стрибки та гідно представили країну зумівши здобути 4 медалі. Чемпіонами стали: Олексій Середа та Кіріл Болюх у синхронних стрибках з вишки; «срібло» виборов Євген Науменко на вишці, а бронзові нагороди – Данило Аванесов на вишці та Олексій Середі і Кіріл Болюх у синхронних стрибках з 3-метрового трампліну.

Наразі всі спортсмени продовжать свою підготовку до Чемпіонату світу з водних видів спорту, що в червні стартує у Будапешті, у німецькому Аахені.