Image

Анна Арнаутова: «Я фея по виконанню нормативів майстрів спорту»

Понеділок 15 Лютого, 2021

Анна Арнаутова-Данило Аванесов – переможці командних змагань змішаних пар відкритого Кубка України зі стрибків у воду, що стартував сьогодні у столичному спорткомплексі «Ліко».

За словами їхніх наставників, перед спортсменами ставили завдання виконати всі свої стрибки та набрати високу суму балів, з чим вони успішно впоралися.

Слід відзначити, що дует Арнаутова-Аванесов вперше виступали на змаганнях у такому складі, як стрибалося разом та як налаштовувалися перед змаганнями, розказала нам Анна Арнаутова.

«Я ще перед розминкою в залі намагалася підтримати Данила, заспокоїти, щоб не хвилювався. Коли виходили на парад, підбадьорила, побажала успіхів йому і собі. Після кожного стрибка ми не розмовляли, щоб сконцентруватися, а вже після, подякувала своєму партнеру за роботу, сказала, що молодець», – ділиться чемпіонка, яка у цьому дуеті вже є більш досвідченішою.

До «золота» змагань, Данило Аванесов ще додав і звання майстра спорту. «Я як фея по виконанню майстрів спорту. Вже три спортсмени зі мною виконали цей норматив. Влад Климко, Кирило Болюх і ось зараз Даня», – підмітила новоспечена чемпіонка.