Image

Коновалов-Чижовський – срібні призери чемпіонату світу серед юніорів

Неділя 5 Грудня, 2021

Ще влітку на юнацькому чемпіонаті Європи Данило Коновалов та Богдан Чижовський претендували на медалі у синхронних стрибках з трампліну. Але на жаль, їм не вдалося реалізувати свої амбіції.

І ось на домашньому чемпіонаті світу серед юніорів, вони хотіли реваншу. Тим паче, що за день до старту, Данило Коновалов блискуче виграв на трампліні 3 метри серед вікової групи «А» і вперше за 15 років приніс Україні «золото» юнацького чемпіонату світу.

Єдина прикра помилка не дозволила хлопцям піднятися на найвищу сходинку п’єдесталу.

«З бойовим настроєм ми виходили на старт, налаштовувалися на перше місце. Не вийшов наскок на першому довільному стрибку, хоча ми його довго тренували», – діляться срібні медалісти чемпіонату.

У свою чергу Богдан Чижовський, для якого це перша нагорода на цьому чемпіонаті, задоволений і неймовірно радий. «Я два роки хотів цю нагороду, планував її на юнацькому чемпіонаті Європи, але не вийшло і ось зараз я щасливий, що вона в мене є. Хоч і програли ми соті, але я дуже задоволений. Тепер треба ще більше наполегливо працювати, щоб не припускатися таких помилок.